România 100 | IT-ști, constructori, brutari, șoferi, muncitori

Acest post nu este despre un subiect de IT, nici despre fluctuația cryptomonedelor. Acesta este despre România frumoasă. Țara în care mulți ne-am întors să facem ceva, chiar daca ne-au speriat mulți că nu se poate face nimic, că o să ne lovim de birocrație, că lumea este rea. Și este adevarat, birocrație este, lume rea este. Așa și ce? Ar trebui să ne împotmolim aici?

IT-ști, constructori, brutari, șoferi, muncitori, suntem sute de mii care ne-am întors pentru a face din țara asta, ceva ce am văzut afară sau ceva mai mult. Am crezut în ceva utopic, poate, pentru unii dar atat de frumos proiectat în visele noastre. Să nu ne mințim că a fost sau este simplu. Ne lovim zilnic de oameni, dar și așa, de ce am renunța la ideea de a avea o țară a noastră? Nu vrem o țară ca afară. Credeți că acolo este totul roz?

Nu ne-am întors să fim noi aia deștepții care înnoată contra curentului, ci pentru că vrem să creăm ceva ca majoritatea să revină. Avem familii întregi care mâine ar urca în primul avion și ar lăsa acolo totul. Inclusiv noi, care ne-am întors avem, părinți, frați, bunici, verișori, matuși și prieteni încă în diasporă. Pentru ei ne scoatem pălăria și promitem să facem tot ce ne stă în putință să cream o societate care să fie primitoare, performantă și în care să se simtă respectați.

Așadar, PT Global Enterprises este alături de România și de frumoasa sărbătoare a centenarului care se apropie pe 1 decembrie 2018. Trăim în această țară cu o istorie frumoasă care acum ne dă prilej de sărbătoare. Cei 100 de ani de la Marea Unire au facut acest popor să se întărească, să treacă împreună prin dictaturi și președinți cu istoria lor nu tocmai plăcută, împreună. LA MULȚI ANI ROMÂNIA, LA MULȚI ANI ROMÂNI DE PRETUTINDENI!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*