Soluții complete pentru creare website-uri, creare magazine online, campanii SEO și campanii marketing!
Blog PT Global

Un test de 100 de întrebări! O aplicație românească de cultură generală!

Febra jocurilor online din această vară a făcut victime, uneori cu final tragic, alteori cu sfârșit tragi-comic. Noile jocuri pentru telefoane parcă au înnebunit oamenii. Asta pentru că aceștea devin dependenți de jocuri care totuși nu le aduc un plus în viața lor. Totuși există alternative la aplicațiile acestea, cele care ori ne fac mai culți, ori ne dezvoltă gândirea.

După cum știți, o echipa de români a dezvoltat o aplicație de cultură generală! Se numește Cultură Generală 2016 iar anul acesta dezvoltatorii ei vin cu teste noi și alte actualizări în trend cu vremurile în care trăim. Aplicația este prima în topul aplicațiilor de cultură generală din România și a ajuns la un număr de 50.000 de descărcări și peste 11.000 de utilizatori zilnici a acestei aplicații.

Noutățile de anul acesta sunt în întrebări din peste 20 de domenii și o secțiune de maraton. Adică, aplicația are teste de 100 de întrebări pentru toți oamenii care vor să își dezvolte cultura generală proprie. La final aplicația va da un procentaj iar dacă acesta este sub 70% aplicația îți va sugera să mai faci odată tot testul. Totuși, după fiecare întrebare, jocul îți spune dacă ai răspuns corect sau nu, iar în cazul unui răspuns greșit primești răspunsul pe loc pentru a păstra o notă educativă a acestuia.