DESPRE PT GLOBAL ENTREPRISES

PT Global Entreprises este o companie tanara, care demonstreaza ca marketing-ul este sufletul oricarui oricarui business.
283-pai4685-jj-id-392158-jpeg(1)
26-jj-t-05282_2-id-140411-jpeg(1)
rawpixel-com-567026-unsplash(1)

TEHNOLOGIA ESTE PARTE A EVOLUȚIEI | NOI EVOLUĂM CA OAMENI ODATĂ CU EA

Customizam ideile clientului intr-o forma digitala, adaugam putina scanteie in functie de tipul fiecarei afaceri, punem totul in coduri si dam o interfata grafica pe web. Rezultatul?

Construim imagini in spatiul digital si astfel promovam afacerea, blogul, vlogul, portalul, platforma si chiar pe sine insusi in spatiul comunicarii cel mai popular in zilele noastre: internetul.

Ce facem noi?

Iți dezvoltăm strategia de marketing pentru afacerea ta și o facem să fie vizibilă! Afacerile mici sunt greu de găsit dacă nu îți faci reclamă și marketing profesional.

Ce facem noi?

Cine sunt clientii nostri?

95% dintre clienții noștri sunt firme din Satu Mare, Cluj, Oradea, București,  Timișoara, Giurgiu, Bacău, Sibiu, Beijing, Anglia, USA, Spania, Ungaria.

Cine sunt clientii nostri?

Persoanele

Suntem tineri și deschisi la nou, simpli și pasionați de IT. Credem că este rețeta perfectă în dezvoltarea unei afaceri.

Persoanele

Scurt istoric...

2013-2015

Ajuns in UK infiintam compania Malev Soft care se ocupa mai mult de design si de partea de SEO a website-urilor.

Septembrie 2015

Suntem invitati la Microsoft – Reading, Regatul Unit pentru a contribui la dezvoltarea noii console XBOX, proiect la care Malev Soft a contribuit la partea de testare si implementare a serviciului  de recunoastere faciala.

2015-2016

Compania Malev Soft este inregistrata in Romania si activeaza sub acest nume timp de 1 an jumate.

2017-2019

La inceputul anului 2018, Bogdan Tincu impreuna cu Pereni Cristian infiinteaza compania PT Global Entreprises, o firma cu o paleta de servicii mult mai larga, cu o viziune noua care avea sa aduca un plus orasului prin proiecte de interes local si national. Ulterior, Pereni Cristian se retrage din firma moment in care Bogdan Tincu devine unic actionar.

Dreams come true…