#websitelacheie @magazinonline #hosting @inregisraredomeniu #beastaronline @weloveIT #inwebwetrust

Orice întrebare ai, te rugăm să ne suni sau să ne scri pe email!

Încercăm permanent să venim cu soluţii la problemele clienţilor. Astfel creem o reţea de încredere şi de durată între noi şi clienţii noştri.
Telefonul nostru este 0759 146 514, ne puteţi suna zilnic între 09:00 si 17:00.

Top ten most popular FAQs

Este nevoie să îmi cumpăr o licenţă antivirus?

Bineînţeles, compania noastră are pe toate calculatoarele, telefoanele sau tabletele, înstalate licenţe antivirus.


Bitdefender este o companie românească producătoare de soluții de securitate cibernetică. Compania a fost fondată și este deținută de Florin Talpeș, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori IT din România.

Cum mă conectey la cPanel prin dispozitivul meu mobil?

Vă puteți conecta în siguranță la cPanel de pe dispozitivul dvs. mobil utilizând aplicația oficială cPanel (disponibilă pentru dispozitive Android și iOS).

Această aplicație mobilă vă permite să vă conectați la contul de găzduire cPanel și să gestionați fișierele, e-mailurile, domeniile Addon / Parked, înregistrările DNS, conturile FTP, bazele de date MySQL / PostgreSQL și multe altele.

Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația (Android sau iOS) de pe dispozitivul dvs. mobil și să o configurați cu detaliile de conectare ale siteGround cPanel – nume gazdă / adresă IP securizată, nume de utilizator și parolă cPanel.

Puteți găsi aceste detalii în fila User Area -> Conturile mele -> pagina Informații și setări.

Cum se schimbă limba în cPanel?

Implicit toate conturile SiteGround sunt livrate împreună cu pachetul de limbă engleză. Dacă doriți să modificați limba pentru cPanel, navigați la secțiunea Avansat și selectați Modificare limbă. Acolo veți putea alege din toate limbile susținute de cPanel.

Rețineți că unele dintre instrumentele specifice SiteGround nu sunt încă traduse în toate limbile disponibile. În acest caz, instrumentul însuși va fi afișat în continuare în limba engleză.

Pentru a reveni la modificări și a avea limba engleză ca limbă implicită, puteți naviga din nou la aceeași secțiune și puteți alege limba engleză din meniul derulant.

Cum se accesează cPanel?

Puteți accesa cPanel-ul din zona dvs. de utilizator -> Conturile mele -> Accesați butonul cPanel. Aceasta vă va conecta automat în cPanel al contului dvs. utilizând o conexiune criptată.

Dacă aveți nevoie să accesați cPanel prin portul securizat, trebuie să debifați opțiunea Access cPanel Securely din zona User Area -> My Accounts -> Information and Settings -> Access cPanel.

Alternativ, puteți utiliza următoarea adresă URL pentru a accesa cPanel:

http://yourdomain.com/cpanel

pentru a accesa cPanel în siguranță sau

http://yourdomain.com:2082

pentru a accesa cPanel fără a utiliza criptarea.

Cum se crește limita de memorie WP?

Pentru a mări limita de memorie WordPress, deschideți fișierul wp-config.php și localizați această linie:

define (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’96M’);

Schimbați valoarea acestuia la până la 768M pentru toate conturile de găzduire shared PT GLOBAL. În soluțiile Cloud și dedicate, puteți personaliza această valoare.

WordPress afișează "Background Request Blocked"

Dacă utilizați Wordfence pe site-ul dvs., este posibil să întâlniți următorul mesaj de eroare în timp ce efectuați diverse modificări pe site-ul dvs. WordPress:

Background Request Blocked

1
Wordfence Firewall a blocat o solicitare de fundal la WordPress pentru URL-ul https://www.mydomain.com/wp-admin/admin-ajax.php. Dacă acest lucru a avut loc ca urmare a unei acțiuni intenționate, puteți lua în considerare listarea cu permisiunea de ao permite în viitor.
Acest lucru este produs deoarece Wordfence Firewall poate bloca cererile de fundal pentru scriptul admin-ajax.php. Această caracteristică este folosită pentru a împiedica anumite tipuri de atacuri, dar unele pluginuri sau teme pot efectua solicitări legitime la acest script și pot fi blocate.

Pentru a rezolva problema, puteți seta modul Firewall la ‘Learning’ din tabloul de bord WordPress -> Wordfence -> Firewall -> Stare firewall -> Mod de învățare.

Cum se configurează Magento să utilizeze SSL / HTTPS?

Pentru a configura site-ul Magento 1.x pentru a vă deschide prin HTTPS, trebuie mai întâi să vă conectați la panoul de administrare Magento -> fila Sistem -> Configurare. Apoi, în secțiunea Generală, selectați Web.

Apoi extindeți secțiunea Secure și modificați adresa URL de bază la

1
https://yourdomain.com
Modificați valoarea adreselor URL de utilizare securizate în Frontend și utilizați adrese URL securizate în opțiunile Administrator pentru a da și salvați modificările.

În cele din urmă, goliți memoria cache Magento pentru ca modificările să apară corect.

Magento 2.x
Pentru a configura Magento 2.x pentru a lucra prin HTTPS, accesați panoul de administrare Magento -> Magazine -> Configurație -> Web. Apoi extindeți secțiunea URL-uri de bază (securizată) și schimbați adresa URL în câmpul Adresa URL de bază securizată pentru a:

1
https://yourdomain.com
Modificați, de asemenea, valoarea adreselor URL de utilizare securizate pentru Storefront și folosiți adrese URL securizate în opțiunile Administrator la Da și salvați modificările utilizând butonul Salvare configurări.

Ultimul pas este să ștergeți memoria cache Magento pentru ca modificările să se aplice.

Instalarea și configurarea inițială a Drupal?

Există două moduri în care puteți instala Drupal pe contul dvs.:

Manual, descărcând scriptul pe computer și încărcând fișierele și folderele de instalare în cont.
În mod automat, prin programul de instalare auto Softaculous.
Pentru informații detaliate detaliate despre cum să le instalați în ambele sensuri, vă rugăm să vizitați paginile noastre Tutoriale Drupal.

Cum se configurează un site Joomla să folosească HTTPS?

Dacă doriți să vă reconfigurați Joomla! site-ul web deschis prin HTTPS în loc de prin HTTP, puteți face acest lucru prin intermediul Joomla! panoul de administrator. După intrare, accesați fila Sistem -> Configurație globală -> Server. Apoi, din meniul drop-down Force HTTPS alegeți fie doar Administrator sau întregul site.

Dacă alegeți numai Administrator, se va securiza numai secțiunea de administrator a site-ului dvs. Web și front-end-ul acestuia se va deschide încă prin HTTP.

Opțiunea Întregul site va forța HTTPS pe întregul site și toate paginile sale vor fi încărcate prin HTTPS. Aceasta este opțiunea recomandată.

De asemenea, puteți activa HTTPS pe întregul site folosind fișierul .htaccess al lui Joomla !.

Cum se configurează PrestaShop să folosească HTTPS?

Dacă aveți deja un certificat SSL pentru numele domeniului dvs., puteți configura cu ușurință aplicația dvs. PrestaShop să se deschidă prin HTTPS.

Pentru aceasta, conectați panoul de administrare al aplicației -> Preferences -> General.

Apoi, modificați valoarea opțiunii Activați SSL pe toate paginile la Yes și utilizați butonul Salvare din partea dreaptă jos a paginii pentru a aplica modificările.

După aceea, toate paginile din față și din spate vor fi deschise prin HTTPS.

Nu ai găsit răspunsul? Sună la 0759 146 514

Call Now ButtonSunați pentru ofertă!